Det gode liv ved havet

Kungsvik ligger nydelig til ytterst i Dynekilen, kun halvannen time fra Oslo. Selve området er et av de vakreste naturområdene i den norsk-svenske skjærgården, med Ytre Hvaler og Kosterhavet nasjonalparker som nærmeste naboer.

 

Det har bodd mennesker her i århundrer, noe du finner spor etter i helleristninger og gravplasser rundt omkring i området, og det er ikke rart. For her er det rikt med fisk i havet, vilt i skogen og grøderik mark under føttene.

 

I dag er Kungsvik et fantastisk sted for aktive barnefamilier. Her finner alle noe de liker, så å si hele året igjennom. Om sommeren er det naturligvis sol, sjø og strand som står i sentrum, men på høsten og vinteren kan du fiske krabbe, jakte, plukke bær og sopp eller bare nyte en real høststorm som får det til å riste i vinduene. Våren, et eventyr i seg selv, kommer tidlig her nede, så for deg som liker sjø bedre enn snø, er april i Kungsvik absolutt å anbefale.

 

Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale en visning.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

 

Visjon:

En hytte består ikke av gulv, vegger og tak, men av minner. Dette er også vår visjon når det gjelder Kungsvik: At det vi bygger er et sted hvor familier kan vokse sammen og leve det ljuva livet sommer som vinter, år etter år, generasjon etter generasjon.

 

Derfor tenker vi langsiktig og bærekraftig når vi utvikler Kungsvik, både med hensyn til omkringliggende landskap og natur, men også i hvilke materialer som brukes og byggekvaliteten på hyttene.