kungsvik

Kortreist lykke, like over svenskegrensen


På historisk grunn


Området Kungsvik ligger i, er et av de vakreste i den norsk-svenske skjærgården, med nasjonalparkene Ytre Hvaler og Kosterhavet som nærmeste naboer. Det har bodd mennesker her i århundrer, noe du finner spor etter i helleristninger og gravplasser rundt omkring i området. Og det er ikke rart, for her er det rikt med fisk i havet, vilt i skogen og grøderik mark under føttene.

___________Sommer som vinter


I Kungsvik finner alle noe de liker, så å si hele året gjennom. Om sommeren er det naturligvis sol og sjø som står i sentrum, men vinterhalvåret, med sine gylne solnedganger og vind som får det til å riste i vinduene, er heller ikke å forakte. Våren, et eventyr i seg selv, kommer tidlig her nede, så for deg som liker sjø bedre enn snø, er påsken i Kungsvik absolutt å anbefale.

___________10 minutter fra Nordby Shoppingcenter

 
Selv om Kungsvik Park ligger helt ute i havgapet er det kort vei inn til Nordby. Kun 10 minutters kjøring fra ditt feriehus finner du Nordby Shoppingcenter med alt du måtte trenge av butikker og tilbud. Senteret har 110 butikker og restauranter.

___________


Utforsk den korte
veien til Kungsvik