En verden av gode tilbud – i gåavstand

Ta del i fellesskapet
– mer enn bare en hytte!
Kjøper du hytte på Kungsvik får du tilgang til en rekke fasiliteter for både store og små, aktive og livsnyterne.

Legg på svøm i bassenget, gå en runde på minigolfen, spis et deilig måltid i restauranten, spill ett sett padel eller ta en båttur på fjorden! Vi legger til rette for at du har alt du tenker på – en ferie i Kungsvik skal ha uforglemmelige opplevelser fra du kommer til du drar. I tillegg bygger vi flotte grillplasser, fine lekeplasser for både små og større barn, og sørger for ladestasjon for el-biler for både deg og gjestene dine.

Hva er poenget med å eie masse utstyr du bare bruker i ferien? I Kungsvik legger vi opp til at dere kan låne eller leie diverse populært fritidsutstyr. Vi ser for oss SUP brett, kajakker, strandvolleyball og sykkelutleie. Vi ser også etter en samarbeidspartner for båtdeling, og om det kommer på plass vil familien kunne delta og oppleve båtlivet uten å eie båten selv. Til en pris som er langt lavere enn hvis du eier båten selv.
Basseng
Strand og sjøbad
Restaurant
Grillplasser
Minigolf og padel-bane
Lekeplasser med treningsutstyr
Gjesteparkering med elbil-ladere
Utleie av båt, kajakk, SUP og sykkel
Fellesområdet vist nedenfor samt felleshuset med resepsjon opparbeides sammen med siste byggetrinn, forhør deg med oss om fremdriften i prosjektet.
Grøntområde for soling og piknik
Eventyrsgolf
Pergola med piknikplass
på området
Padelbane
Poolområde
Servicehus
Hinderbane for mindre barn
Natursti
Lekeplass med klatrestativer og husker
Pergola med piknikplass
på området
Hinderbane for større barn
Sammen i ferien
– opplevelser i felleskap.
På Kungsvik får du både i pose og sekk. Muligheten til å trekke deg tilbake til din egen hytte sammen med familien, og fellesområder som legger opp til samvær med gode hyttenaboer.

Vi legger til rette med flere møteplasser der du kan treffe andre med en hytte som er helt lik din egen – når man kommer fra samme sted, har man mer å snakke om. Du eller dere kan for eksempel rusle de få meterne bort til restauranten, eller grille noe skikkelig godt på grillplassen? Vi lager de gode møteplassene, hytteeierne skaper det gode fellesskapet.

Kungsvik vil tilby noe fint til alle, men kanskje noe ekstra spesielt for barna. Naturen rundt med standen, havet og turstiene, sammen med det rike tilbudet av aktiviteter, møteplasser og lekeplasser – hver dag kan bli et nytt kapittel i et sommereventyr som strekker seg over mange år. Felles opplevelser skaper vennskap. Og gode barndomsvenner kan vare livet ut.