Så kort unna, at dere akkurat rekker å glede dere

Unik beliggenhet
– et ord vi ikke tar lett på.
I Kungsvik får du naturopplevelsene du finner på sørlandskysten – men til en helt annen pris og en langt kortere reisevei. Her får du en hytte som ligger en kort svipptur unna via E6, der reisen tar omtrent like lang tid som å spise en lang lunsj. Den korte reiseveien gjør det mye lettere å nyte hytten din, både i lange ferier og korte helger. I en travel hverdag er tid en verdifull ressurs. Kungsvik lar deg utnytte den maksimalt.

Området Kungvik ligger i er et av de vakreste i den norsk-svenske skjærgården. Her har det bodd mennesker i årtusener, noe vi finner spor i fra helleristninger og gravplasser rundt omkring i området. Å reise rett ut i nasjonalparkene Ytre Hvaler og Kosterhavet byr på tilnærmet uendelige naturopplevelser, book en visning så kan du komme og se selv.
Oslo
Ås
Moss
Sarpsborg
Svinesund
Kungsvik
Start
33 min
48 min
68 min
84 min
93 min
Etter at du har passert grensen over den nye Svinesundsbroen, tar du av i første avkjøring fra motorveien mot Nordby Shoppingcenter.

Etter 2,5 kilometer passerer du Nordby Shoppingcenter, og da fortsetter du rett frem langs gamle E6 mot Hogdal og Strömstad.

Etter nye 5 kilometer tar du til høyre mot Løkholmen og følger veien i drøyt 6 kilometer før du tar av på Kungsviksveien til høyre.

Kjør ca. 200 meter og du er fremme. Velkommen skal du være!
Slik kommer du hit