kungsvik

(Livs)kvalitet

Sommerhusene varierer i størrelse fra 99 til 122 m2, men alle holder samme høye kvalitet. Stilen er tidløs og elegant, med en tydelig hilsen til moderne skandinavisk arkitektur. Rene linjer, mye lys og naturlige materialer preger et godt førsteinntrykk, kvaliteten på alt fra armatur til dørklinker sørger for at det varer.


Fotfest


Det er nesten umulig å overvurdere viktigheten av et godt gulv. Tross alt er gulvet det møbelet du er mest i kontakt med i løpet av dagen, og derfor er det viktig at det er behagelig, vakkert og slitesterkt. I Kungsvik Park sørger énstavs eikeparkett fra Boen Polar og kvalitetsfliser fra LB for at føttene har det bra.

___________Gatekjøkken eller trestjerners?


Kjøkkenet er husets hjerte, sies det, og da er det viktig at det fungerer til både hverdag og fest. I Kungsvik Park er kjøkkenet stort og lyst, med spiseplass og integrerte hvitevarer, og er like praktisk om du skal lage en enkel salat til grillmaten eller diske opp med gourmetmat til en spesiell anledning.

___________Stuen(e)


Sommerhusene har koselige stuer i begge etasjer, i tillegg til balkong/uteplass. Her er det perfekt å avslutte dagen med en god film eller bare ri inn i solnedgangen med gode venner.

___________En god natts søvn


Sommerhusene har enten tre eller fire soverom, og det største har enten utgang til egen veranda eller panoramavindu. Her er det god plass til både venner og familie, og målet er at det skal være like godt å trekke seg tilbake etter en deilig dag som å stå opp til en ny.

___________