Kvalitetene til en klassisk hytte ved sjøen – tenkt på nytt

Finn din hytte:
Ferdig innredet hytte
– klappet og klar for deg og dine.
I din nye hytte på Kungsvik kan du flytte rett inn og starte ferien. Her er alt av møbler inkludert, både inne og ute. Alt du trenger er tøy og tannbørste – og husk solkremen!
Større på innsiden enn på utsiden.
Du får en stue med romslig takhøyde, som har både sofa, sofabord, teppe og puff. Ovenfor denne finner du et godt utstyrt kjøkken, med tilhørende spisebord, stoler, benk og TV, der du får plass til en familie på 5. I andre etasje finner du to sovesofaer som er både sofa og seng med plass til 2 barn i hver, til sammen 6 sengeplasser.

Med sine 35 kvadratmeter har hyttene plass til alt man trenger, og de må bare oppleves for å forstå hvor god planløsningen og innvendige plassen er. Kom og se selv!
Velutstyrt fra start.
Kjøkkenet leveres av anerkjent leverandør. Det har alt du behøver av hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser, alt tilrettelagt for gode matopplevelser om det er morgen, middag eller kvelds.

På badet er det også komplett, med dusj, toalett, servant og så klart en kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Utover det du ser på bildene blir hyttene levert med Smart TV, puter, tallerkener, bestikk, og mye mer. Og om det er en regnværsdag er det så klart internett tilgjengelig for store og små.

Hyttene bygges etter Boverkets byggregler, Sveriges versjon av TEK17. Hva betyr det så for deg? Du får en hytte med god isolasjon og høy kvalitet, egnet for helårs bruk. Med nye byggeteknikker og krav til isolasjon får du lavere energikostnader enn tilsvarende eldre bygninger, godt for både lommeboken og miljøet.
Del fine opplevelser med flere – og tjen på det.
Ikke bare får du en sjøhytte til en uslåelig pris, men gjennom utleieordningen får du også lavere løpende utgifter enn du ellers ville hatt.

Godt ivaretatt
På Kungsvik er du omgitt av flotte tilbud på alle kanter, og avhengig av hvor mye du vil leie ut kan hele eller deler av kostnadene ved å eie hytte bli finansiert via leieinntekter. Alle hytteeierne på Kungsvik gjør hytten sin tilgjengelig for utleie i 8 uker pr. år. Dette er utleie helt uten at du behøver å tenke på renhold, forsikring, vedlikehold eller oppgjøret – alt styres og ordnes fra borettslaget. Den eneste som vil merke at det har vært noen der er bankkontoen din.

Lavere kostnader
Ikke bare får du en sjøhytte til en uslåelig pris, men gjennom utleieordningen får du også lavere løpende utgifter enn du ellers ville hatt. Ta kontakt med oss så får du vite mer om fordelene og fellesskapet.
Meld interesse
Perfekt for deg som liker bading og båt bedre enn kø og bil. Meld oss din interesse for å være først i køen til å få vite mer om hyttene og Kungsvik.
Besøk også hytteprosjektet Kungsvik Park, som ligger rett i nærheten.
Kungsvik er er prosjekt av BoMer. Besøk vår nettside for mer informasjon.
© 2023 Nettside laget av vY | Se personvernerklæring
Bilder, illustrasjoner og beskrivelser på denne websiden er illustrativt og kan ha avvik. Endelig leveranse defineres i prospektet som du vil kunne laste ned eller få i trykt versjon når vi åpner for salget av hyttene om kort tid.